3D ispis za svakodnevno korištenje

fb2

U zadnjih nekoliko godina 21. stoljeća, tehnologija napreduje velikom brzinom. Isto tako,novi izumi i tehnologije ne ostaju više unutar krugova svjetskih proizvođača, već su izravno dostupni široj publici.

Ta svrha je upravo bila prepoznata i na Bug Club: Print&Foto druženju održanom u petak 3. listopada, na kojem je i naš Forcebook UltraPrint 3D pisač bio nezaobilazni izložbeni primjerak nove tehnologije u Hrvata.

Ovaj predvodnik novih tehnologija 3D ispisa bio je dostupan posjetiteljima koji su također, mogli poslušati priču o 3D tehnologiji općenito, ali i o onom najvažnijem dijelu priče: njegovoj svakodnevnoj široko primjenjivoj upotrebi. Što sve podrazumijeva svakodnevna upotreba? Zatreba li vam nova kuhača jer je vaša dala svoje, možete isprintati svoju po želji. Pozvani ste na zabavu i želite ostaviti dojam upečatljivom ogrlicom? Nema problema, iz udobnosti svoga doma možete bezbrižno printati svoj unikatni nakit.

Od UltraPrint 3D pisača i djeca imaju koristi. Zamislite koliko novih, personaliziranih igrački možete isprintati svaki dan, a jednog dana će ostati u upamćeni kao lijepa uspomena.

Kada se bolje promisli, može se reći da Forcebook UltraPrint 3D pisač ostavlja bez daha, a tehnologija nadasve oduševljava svakoga. Stoga, na vama je da nove predmete zamislite i isprintate!

Objavljeno u Novosti.