Inbox by Gmail

Inbox by Gmail - Forcebook

Nedavno je Google službeno predstavio Inbox – naprednu verziju Gmaila, koji vaše e-mail poruke, prikazuje na pametniji način. Svi koji koriste Gmail, znaju da on može kategorizirati e-mail poruke. Sada je tu Inbox koji kategorizira e-mailove na još napredniji način.

Sučelje Inboxa sadržano je tako da grupira e-mail poruke po sadržaju te iz njih izvlači ono što smatra najvažnijim informacijama. Primjerice, sve vaše online narudžbe biti će grupirane baš kao i vaše shopping liste. Inbox se temelji na novom Material dizajnu, kojeg donosi Android 5.0 Lollipop.

Google već duže vremena radi na tome da korisnicima olakšaju život u snalažanje u hrpi mailova. Upravo izvlačeći ono bitno, korisnik već na prvu zna o čemu je riječ, bez otvaranja mailove može odbaciti pa i odgoditi za kasnije u određeno vrijeme ili na određenoj lokaciji.

Kroz novi Googleov Inbox, korisnici će moći postavljati i Google Podsjetnike, a sve skupa je duboko povezano s Google Now servisom koji u realnom vremenu pruža servisne informacije, promjene u svezi s online narudžbama, radnom vremenu i slično.

Inbox je još uvijek u beta verziji te ga možete preuzeti na vaš Android i iUređaj no zasad funkcionira samo s pozivnicom koju vam može poslati neki od već postojećih korisnika Inboxa ili se pak možete prijaviti na inbox@google.com gdje ćete biti stavljeni na listu čekanja.

Objavljeno u Novosti.